Ga naar hoofdinhoud

Contacteer ons op +32 2 306 02 11 of mail ons op info@desk02.be

Content Management CMS

Tegenwoordig wordt er in quasi alle websites die we opleveren een content beheersysteem of CMS (Content Management System) geïntegreerd.

Een Content Management Systeem voorziet in de mogelijkheid om de inhoud van uw website op eenvoudige wijze zelf te gaan beheren en updaten.

Desk02 implementeert al vele jaren een waaier aan Content Management systemen, zowel voor kleinere websites als voor grotere internationale websites.

DrupliconMomenteel gaat onze voorkeur uit naar het Drupal CMS voor de ontwikkeling van websites en webapplicaties. Dit content management systeem onderscheid zich van andere systemen mede dankzij zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en stabiliteit. Dit zijn niet de enigste, maar wel de voornaamste redenen waarom wij momenteel onze focus leggen op het bouwen van websites en applicaties op basis van het Drupal. 

Als zou blijken echter uit de functionele analyse van uw project dat we toch beter opteren voor een volledig op maat gemaakt beheersysteem, dan hebben we hiervoor ook de nodige ervaring én expertise in huis.

Contacteer ons vrijblijvend voor de ontwikkeling van uw nieuwe website met (Drupal) Content Management Systeem. 

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • U kan syntax highlighting toepassen door gebruik te maken van volgende tags: <code>, <blockcode>, <c>, <cpp>, <drupal5>, <drupal6>, <java>, <javascript>, <php>, <python>, <ruby> De ondersteunde tag formaten zijn: <foo>, [foo]